Myspace Clocks, Scorpio Clocks at WishAFriend.com

Thursday, April 28, 2011

SALAM... JB KEMBALI....


Salam...
setelah lama aku bertapa.... 
bukan menuntut ilmu tp tuntutan hidup (bz kerja la) hee...
rindunye rasa kat kawan2... kalian semua sentiasa dlm ingatan...
aku selalu bertanya khabar kalian dari MY BRO....
dia la yg selalu citer perkembangan kalian....


Mcm aku citer ari 2... aku skrg belajar berniaga...
Alhamdulillah semuanye berjalan lancar...
1 lagi cita2 aku tercapai...
 


 Sudi2 mai la... JB belanja...heee 
Ok la... salam sume... jumpe lagi
moga persahabatan kite kekal selamanye.....Amiiiinnn....

Read more...

Saturday, December 25, 2010

burger rocks............

Maaf kawan2... ni la kerja aku sekarang...partime,, belajar berniaga... maaf kalau aku x berjalan2 lagi... InsyaAllah nanti aku akan kembali....seperti dulu lagi.... SALAM....

Read more...

Monday, October 4, 2010

manis....?

.Kata orang...biar manis dalam seyuman macam ni...
manisnye....
lagi manis.....

tapi manis lagi yang ni...anak blogger assoyfinger67...heee
Tapi...Jangan lebihkan manis dalam minuman...

 Akibatnya nanti kena DIABETES (Kencing manis).....
Ni yang merisaukan aku.....runsing memikirkan nye...patut la aku hangin je 2 3 hari ni...
rupa2 nye dia naik lagi....
ni la peralatan nak check paras glukos dalam darah....

suntik bagi keluar darah untuk diuji dimeter sukatan

hasil nya tahap glukos dlm darah aku (12)...

Mengikut kadar yang sepatutnye ialah 5-6 sahaja tahap glukos nye...tapi semalam naik ke 12...
TINGGI NI....
adooooi!!....ni pasal raya ari tu x jaga makan la ni...main hentam je...
Aku dah mengidap...jadi korang kena la jaga makanan korang...bersenam...amalkan hidup sihat...
Jgn jadi macam aku dah teeeeerrrlambat...yg boleh aku buat sekarang ialah mengawal je...sembuh payah la..
SAYANGILAH DIRI ANDA.....



Read more...

Friday, October 1, 2010

jujur....

Hari ini aku banyak bace entri tentang 1 way traffic dari blog kawan2...Sayu je hati bila bace kekecewaan diaorg...rasa mcm xde mood je aku hari ni...
MAAF... 
Aku baru dalam dunia blogger ni...aku x pandai, main hentam je...aku x faham sgt  ape tu 1 WAY TRAFFIC...
Tapi aku tau ia benda yang x elok, x jujur, salah...yang x patut kite sebagai org yang ada otak ni buat.... 
JADI AKU SOKONG KEMPEN:....


JUJUR LAH DLM PERSAHABATAN.....
JUJUR LAH PADA DIRI SENDIRI....
JUJURLAH DALAM SEGALA2 NYE....

Read more...
Related Posts with Thumbnails

AddThis

  © gdouptmonster71 Template Ramadhan Al-Mubarak Design Oleh AkuBadBoy Dot Com 2008

Back to TOP