Myspace Clocks, Scorpio Clocks at WishAFriend.com

Wednesday, June 23, 2010

aku.... & Hari ini....

     Hari ni cam biase, aku kena g turun kan brg kat Kampar dulu...pas 2 baru g Klang... 

On the way blik Kampar aku singgah Behrang 2020...beli ikan..ikan cencaru...
Kata wife aku dia nak panggang mlm ni..




    Dlm jam 1 tghari aku gerak ke Klang..cuaca mendung cam nak ujan, ape lg aku pun 
tkn la laju sikit..Ari ni ada lg yg jadi teman aku..xpe la ilang gak ngantuk aku dgr telatah
bebudak ni...

                                                       HERI & IJAT...

    Cam biase la, jajan & aku xdapat dipisah kan bila dlm lori..lg2 time ujan cam ni...
Ari ni aku layan kuaci, naik lenguh mengopek..maklom la gg kurang he.hee..
abis 3 bungkus kami lanyak, xpe yg penting ilang ngantuk.....

                                                                      JAJAN 






BENDA yg aku bawa ROTI.....                                                                     
                                                                                                                                                                                                                                       

 SANDWICH....RM 1.60 


JUMBO......RM 2.30                   




BAN INTI 6pcs.....rm 2.20
(ada 4  flavour : kaya, kcg merah, kelapa & coklat)



BAN MANIS BERKRIM.....RM 1.90
(ada 3 flavour : pandan, koko, butter)

                     


BAN DOUBLE KRIM & INTI (55g)  1pcs.....RM 0.60
(krim ada 5 flavour : +blueberry, + strawberry,+ jagung & +coklat, kaya butter......
 inti ada 3flavour : kelapa, kcg merah & koko)



BAN DOUBLE KRIM (120g)......RM 1.00
(ada 3 flavour : +blueberry, +jagung & +coklat)

*sebenar nye byk lagi product ROTI SEDAP SDN . BHD ni...*



TRY LA...SEKALI RASA PASTI NAK LAGI....
DAPAT KAN LAH D KEDAI2 YG BERHAMPIRAN...he.heeee promosi nampak...






p?s.....tapi yg ni bkn product kami he.heeeeee...

                                               MAT BANGLA... nak promosi diri..he.hee


     
                                                                                                                    ......Ok la nak mkn...nti lambat x elok lak mkn lewat mlm...JOM MAMAM....

                   REZEKI..juadah mlm ni..ikan bakar, kcg buncis & sambal kicap...simple je tp sedaaaap...

1 comments:

BUJANG SUSAH June 27, 2010 at 7:24 AM  

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

AddThis

  © gdouptmonster71 Template Ramadhan Al-Mubarak Design Oleh AkuBadBoy Dot Com 2008

Back to TOP