Myspace Clocks, Scorpio Clocks at WishAFriend.com

Tuesday, July 6, 2010

ice cream....?

Korang tau x ape kebenda nye ni???
Kalau tau ok la..tp kalau x, ni la name nye ICE CREAM MALAYSIA...
atau AISKRIM PUNJUT......

Dia ada mcm2 flavour...ikut kehendak pembuat nye....
Yg ni flavour JAGUNG; MILO & TEH O AIS LIMAU

Hargenye????
Yg ni ikut tempat la...yg ni TOKEY dia jual 20sen je...
Murah kan....pelanggannye  pelbagai lapisan umur..tp yg ramai bebudak sek la..
laris ooo....lebih kurang 100 btg 1 ari abis..(x masuk yg aku cilok he.hee)

Ok lah aku baru balik keje...nak sejukkan bdn dgn menikmati benda ni...SLUUUURPP...

PEERRGHHH...
segar giler..NAK TRY...cari la sendiri d pasaran he.heeee...

P/S  tunggu entri yg seterus nye...coming soon....

14 comments:

gdoupt_monster71 July 7, 2010 at 1:17 AM  

Semalam happy je balik cepat,hari ni brg x siap lg..
Melantong kat blakang lori ni..:(

Kniedaz July 7, 2010 at 6:17 PM  

salam ziarah,
wah..lama tak makan aiskrim malaysia..saya suka perisa milo..yum yum ^_^

PUPUT July 7, 2010 at 6:23 PM  

suka aiskrim ni...kecik2 dulu salu makan..skg dah jarang jumpa..hehe...

Joe July 9, 2010 at 4:03 AM  

Perhh! Tiba-tiba terasa dahaga lak. Dah lama tak pekena ais kream M'sia ni....

gdoupt_monster71 July 9, 2010 at 6:59 PM  

cari lah d pasaran..he.hee BELI LAH BARANGAN BUATAN MALAYSIA....

yahaya July 9, 2010 at 7:02 PM  

ha ha budak suka la...kalau buat ni anak2 jiran pun dtg beli...

Jieda July 9, 2010 at 7:23 PM  

ingat lagi masa kecik2 dulu,aiskrim ni dijual dengan harga 10 sen je tapi sekarang 20 sen.kira okay lagi la harga tu.kalau dapat perisa bandung lagi sedap nyum..nyum..

padin July 9, 2010 at 7:23 PM  

salam.. hehe mak aku pon suke buat, yang aku plak suke makan.. selalunya 3 perisa ni la.. teh o limau pon ade kekadang, ekeke.. nostalgia betol.. bagus2

reality July 10, 2010 at 8:14 AM  

haha.trigat time kecik2 mkn aiskrim ni..beli kt kdai mak cik minah..

gdoupt_monster71 July 11, 2010 at 12:01 AM  

Ada lg 1 jenis eskem,nama dia eskem magik.Nanti kalau dpt snap pic nye aku entri.Kwn aku jual kat pasar malam area Tapah dan Bidor.Karim nama nye

Abu Luqman July 11, 2010 at 7:26 AM  

selamat malam....dari org kampung

Mohamad Nur Hidayat July 11, 2010 at 11:17 PM  

nakk...
teringat masa kecik2 dulu jiran sbelah umah duk jual benda ni..

nuriz July 12, 2010 at 7:12 AM  

sedapp eskrem buatan malaysia :)

belalang hijau July 16, 2010 at 11:13 AM  

dulu mak belalang jual eskrem nih gak...sebatang 10 sen...sedap beb...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

AddThis

  © gdouptmonster71 Template Ramadhan Al-Mubarak Design Oleh AkuBadBoy Dot Com 2008

Back to TOP